Nie jesteś zalogowany na forum.
Cześć, chciałbym zaproponować fuzję naszych famek. Moja to **Dark~Elite** aktualnie rekrutujemy +75lv z repą mistrz+ , większość to porządni ludzie +80lv. Famka ma 10 lvl i szybko wybija się na wyżyny. Chciałbym abyście do nas dołączyli, aktualny stan graczy 55/100 . Na pewno nie zabraknie miejsca Rekrutacja będzie polegać na podaniach na forum ew. rozmowach na tsie ( wszystko w fazie przygotowań ). Potrzebujemy aktywnych graczy, którzy razem z nami ogarną Glace/LoD. Prosiłbym zarząd, zastępców i szefa i wszystkich członków o napisanie odpowiedzi pod tym postem.
Z góry pozdrawiam, Quero
Wiem, że nie jestem zastępcą ani nikim ważnym w tej fam. Ogólnie nie ma mnie w niej, ale uważam, że to świetny pomysł. Połączenie dwóch fam w tym czasie może wyprostować wszystko. Jeśli to się nie uda można w każdej chwili wrócić do poprzedniego stanu. Jestem jak najbardziej za tym. Mam nadzieje, że gracze też poprą tę inicjatywę szefa **Dark~Elite**, Quero i myślę że dogadacie się w sprawie zarządu itd . Serdeczne powodzenia dla Was
Pozdrowienia //Przemus901
w sumie.. można spróbować
Nobody dies a virgin, life fucks us all.
Pomysl ok i chetnie porozmawiam na ten temat jutro na ts
Jestem za
Witaj, Quero. Miło z Twojej strony, że proponujesz takie rozwiązanie. Widać, że zależy Wam na odbudowie fam, tak jak i nam (mimo że aktualnie nie mam jak zbytnio grać). Osobiście, to jestem za, ale myślę, że także CZŁONKOWIE NASZEJ FAM powinni też się wypowiedzieć na ten temat.
Jakbyś mógł, to podaj stronę Waszej fam, z wielką chęcią obczaję co i jak.
PS. jak mamy połączyć nasze rodziny, to mamy składać podania? czy jak to ogólnie zaplanowaliście?
Pozdrawiam, Ewaaa.
jestem za
bedzie to sesowne rozwiazanie
Raczej wam się przyda, bo chyba ostatnio macie lekki przestój. Darki to anioły czy demony? Powodzenia w budowie silnej famki, w której każdy członek będzie się liczyć.
jestem za
dakr elite do aniołki
[ Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 708.95 kB (Maksimum: 827.64 kB) ]